Capture 5 stars.JPG

02-11-2021

Brigitte: Hoe vaker ik bij Yvonne kom, hoe beter ik voel wat het voor mijn lichaam en geest doet!

WhatsApp Image 2021-09-24 at 08.09.04.jpeg

24-09-2021

Petra poem.jpg

Petra's inspiration after a session

(click on the picture for pop up)

Capture 5 stars.JPG

31-08-2021

Mark: Top!!

Groupon: Gefeliciteerd! Omdat jij een klantbeoordeling van minstens 4,5 uit 5 als gemiddelde hebt, willen we jouw prestaties erkennen als een van de beste Groupon-partners.

Capture 5 stars.JPG

02-08-2021

Hennie: Na een burn-out en een zware periode van 'mezelf kwijt zijn', kwam meditatie op mijn pad. De meditatie-lessen bij Bharat heb ik als zeer waardevol ervaren. Door zijn rustige aanwezigheid en persoonlijke aandacht voelde ik me welkom en direct op mijn gemak. De meditatie-lessen vinden plaats in een prettige lichte ruimte. De uitnodiging is jezelf te zijn en in de les vooral te profiteren van dit kostbare moment voor jezelf. Ik ben Bharat heel erg dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn herstel.

Review Lida emoticons.JPG

19-06-2021

Lida: ik vond de meditatieles echt geweldig. Dank je wel

14-06-2021

Natalia: Ik ben kunstenaar. Eind vorig jaar had ik een grote opdracht waarbij ik veel moest staan. Er was een grote tijdsdruk. Na de behandeling kon ik zonder problemen mijn kunstwerken voor de kerstpakketten afmaken. Ik heb geen andere verklaring dan dat het door de behandeling kwam.

Nu ik erachter ben gekomen dat ik 40 euro van de verzekering krijg per behandeling, heb ik de behandelingen weer hervat. Ook maak ik gebruik van de COMBI-DEAL.

Capture 5 stars.JPG

25-05-2021

Soraya: Proberen echt waard

Capture 5 stars.JPG

21-05-2021

Sylvia: Uitstekende shiatsubehandeling, vriendelijke en bekwame praktijk.

Capture 5 stars.JPG

20-05-2021

Jeanine: Super behandeling.

Capture 5 stars.JPG

20-04-2021

Nora: Een geweldige massage gehad, een erg hartelijk welkom ook.

Capture 5 stars.JPG

02-11-2020

Karolina: That was amazing

Capture 5 stars.JPG

30-09-2020

Sieta: De shiatsu massage was prettig, professioneel en effectief. Zeker aan te raden!

Capture 4 stars.JPG

23-09-2020

Dave: Prettig en proffesioneel

Capture 5 stars.JPG

27-07-2020

Rianne: Zeer kundig en vriendelijk. Een shiatsu pressure point massage die erg bevrijdend voelt! Een aanrader!

Capture 5 stars.JPG

09-06-2020

Robin: goed

Capture 5 stars.JPG

07-03-2020

Karel: professioneel.

Capture 5 stars.JPG

09-02-2020

Sandra: Heerlijke behandeling, lieve mevrouw. Voor herhaling vatbaar.

Capture 4 stars.JPG

25-10-2019

Joris: Zeer rustgevend en prettig manier van omgang.

Capture 5 stars.JPG

25-09-2019

A: Hele serieuze dame die vol aandacht is. Ik zal er waarschijnlijk weer naar toe gaan.

Capture 5 stars.JPG

04-07-2019

Manuela: Exceeding my expectations, many thanks!

Capture 5 stars.JPG

02-06-2019

Esther: Ik ben heel fijn geholpen, en ga zeker nog een keer!

Capture 4 stars.JPG

24-05-2019

Almer: Yvonne is toegankelijk en neemt de tijd voor je. Ook de massage deed zn werk.

Capture 5 stars.JPG

19-05-2019

Lisa-Marie: Fantastic, I had a brilliant results pretty much immediately and will definitely be returning for more sessions.

Capture 4 stars.JPG

15-05-2019

Marijke: Eerst intake en uitleg, goede en professionele behandeling en advies. Vervolg afspraak ingepland.

Capture 5 stars.JPG

02-05-2019

Yvonne: Perfect, kon niet beter.

Capture 5 stars.JPG

25-04-2019

S.: Ik vond het echt heerlijk Heb direct een nieuwe afspraak ingepland.

Capture 5 stars.JPG

14-04-2019

Danny: Heerlijke Shiatsu massage gehad van Yvonne. Ze neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Voor herhaling vatbaar!

Capture 5 stars.JPG

10-04-2019

Simone: Heel fijn en goed

Capture 4 stars.JPG

05-04-2019

Margherita: heel goed

Capture 5 stars.JPG

30-03-2019

Marjan: heel prima, ik overweeg nogmaals te komen.

Capture 5 stars.JPG

28-03-2019

Iris: veel persoonlijke aandacht.

Capture 5 stars.JPG

22-03-2019

Bronkhorst: Zeer professioneel. Prettige omgeving en fijne massage.

Capture 5 stars.JPG

16-03-2019

Marielle: een prettige kennismaking en een hele effectieve behandeling!

Capture 5 stars.JPG

14-03-2019

Annelize: zorgvuldige behandeling. Ik ben heel tevreden!

Capture 4 stars.JPG

19-03-2019

Marianne: prima en heel kundig.

Capture 5 stars.JPG

22-02-2019

Esmee: Yvonne is een vriendelijke vrouw die goed weet wat ze doet en tijdens de massage adviezen meegeeft voor in het dagelijks leven.

Capture 5 stars.JPG

13-01-2019

Izabella: Heerlijke zachte ontspannende shiatsu-behandeling gehad. Mijn lichtsnoeren voelt losser.

Capture 4 stars.JPG

31-12-2018

Airien: Behandelaar gaf duidelijk aan wat de massage inhield en was ervaren.

Capture 4 stars.JPG

20-12-2018

Nicole: Perfect!

Capture 5 stars.JPG
Capture 5 stars.JPG

16-12-2018

Charlotte: Tijdens de 2e keer voelde het alsof ik echt een doorbraak maakte! Yvonne heeft mij waardevolle tips gegeven en brengt mij ontzettend veel rust. Ze heeft veel kennis over het in balans brengen van lichaam en geest. Ik vond de behandelingen zo plezierig dat ik komend jaar verder ga bij haar.

Capture 4 stars.JPG

30-10-2018

Andrada: Prettig en rustgevend!

Capture 5 stars.JPG

29-10-2018

Jacqueline: Fijne rust en aandacht met advies.

Capture 5 stars.JPG

14-10-2018

Wim: Helemaal naar wens.

Capture 5 stars.JPG

19-09-2018

Saskia: Het was goed, een aanrader om naar Haarlem te gaan!

Capture 5 stars.JPG

13-09-2018

Baukje: Een vriendelijke , goed luisterende vrouw. Was allemaal netjes.

Fijne rustige ruimte ook.

Capture 5 stars.JPG

09-09-2018

Irina: Heel vriendelijk en zeer ontspanning!

Capture 5 stars.JPG

24-08-2018

Lidwien: Vriendelijk en met veel aandacht.

Capture 5 stars.JPG

21-08-2018

Annabelle: Persoonlijk en doeltreffend.

Capture 5 stars.JPG

16-08-2018

Yvon: zeer professioneel, goede uitleg en zeer ontspannende behandeling.

Capture 5 stars.JPG

09-07-2018

Sabijn; Heel goed. Yvonne is vriendelijk, geïnteresseerd en open en ze vraagt goed door naar wat je zelf prettig vindt.

Capture 4 stars.JPG

22-06-2018

Yasmin: Goede service.

Capture 4 stars.JPG

04-05-2018

J.: Goed en deskundig.

Capture 4 stars.JPG

03-05-2018

MJ: ZEER PRETTIG EN DESKUNDIG

Capture 4 stars.JPG

22-02-2018

Inge: goede drukpuntmassage na uitgebreide intake.

Capture 4 stars.JPG

17-02-2018

J.A.: Prima service en goede behandeling. Ik heb gekozen voor de shiatsu massage en moet toegeven dat ik me daarna een stuk beter voelde.

Capture 3 stars.JPG

29-01-2018

Houria: Fijne massage.

Capture 5 stars.JPG

01-12-2017

Yvon: Wat een weldadige, professionele massage. Heel vriendelijke bejegening.