top of page

Hoe kunnen we

onze gezondheid

verbeteren?

GEZONDHEID is meer dan de afwezigheid van ziekte. Het is niet een afwezigheid, er mist niets.
Integendeel, iets anders is aanwezig: je hele wezen is aanwezig, open, ontvankelijk, flexibel, creatief, accepterend, in balans, liefdevol. Als onze levensenergie vrij kan stromen, is het als een rivier die ons dagelijks leven voedt, reinigt en inspireert. De levensenergie beïnvloedt ons fysieke lichaam en onze emoties. Dan voelen we ons gezond, energiek, vrij, warm, open, heel, verbonden, in balans.

CHINESE GENEESKUNDE is een natuurlijke manier om onze levensenergie te de-blokkeren, te balanceren en te voeden. Duizenden jaren geleden begrepen de mystici de mens en de invloeden van de natuur. Ze ontwikkelden een manier om bewust te worden van de onderliggende energiepatronen en hoe we kunnen genezen op een totaal natuurlijke manier. Op deze manier verdwijnen niet alleen de symptomen, maar ook verbetert ons algeheel welbevinden en we gaan de ontwikkeling van nieuwe onbalans in onze energie tegen.

We kunnen elke seconde kiezen om te groeien, om verantwoording te nemen voor ons eigen leven, onze eigen gezondheid. Elke stap die we nemen voor onze gezondheid, verandert de rest van ons leven, met meer gezondheid, plezier en tevredenheid.

Acupunctuur- en Shiatsu-behandelingen kunnen worden gecombineerd met Chinese kruiden en leefstijladviezen.

Register for newsletter and get free intake
Intake

Tijdens de intake bespreken we uw huidige gezondheidssituatie en zal ik veel vragen stellen over uw ziekte, maar ook over enkele algemene onderwerpen zoals uw energieniveau, eetlust, slaap, etc. Ik wil graag weten welke medicijnen u slikt en wat voor behandelingen u krijgt.

Ik zal uw beide polsen voelen en u vragen uw tong te laten zien.

We maken een behandelplan en plannen afspraken voor de behandelingen. De behandelingen kunnen bestaan uit acupunctuur, shiatsu, Chinese kruiden en leefstijladviezen.

S.v.p. meenemen: uw agenda, lijst met medicijnen, en het is handig als u weet welke verzekering en ook welk aanvullend pakket u heeft. Dit staat NIET op uw pasje.

NB De FBTO heeft NIET meer de mogelijkheid om aanvullende pakketten aan te zetten gedurende het jaar - sterker nog, nieuwe verzekerden kunnen helemaal geen vergoeding voor alternatieve geneeskunde meer kiezen bij de FBTO.

Vignet LVNT.png
Vergoed door de meeste verzekeringen

De meeste aanvullende verzekeringen geven vergoeding voor de kosten van acupunctuur en Shiatsu massagetherapie. Dit heeft GEEN invloed op uw eigen risico.

Yvonne Lustig is geregistreerd bij de beroepsvereniging LVNT, de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten.

Wilt u uw verzekering checken, druk dan op onderstaande knop.

Acupunctuur
Helpt de energie vloeiend te stromen.
Een traditionele, unieke manier om de energie te balanceren en uw energiesysteem op een specifieke manier te beinvloeden.
Shiatsu massage
Verbind je met je lichaam en voel de balans
Langzame, diepe druk op de acupunctuurpunten en meridianen brengen je in contact met je lichaam en creeren een diepe ontspanning die herstelt en vitaliteit geeft.
Chinese geneeskrachtige kruiden
Natuurlijke behandeling voor verschillende problemen
Deze puur natuurlijke Chinese kruiden helpen het lichaam goed te functioneren.
Leefstijladviezen
Neem je gezondheid in eigen handen

Gratis in combinatie met behandelingen (acupunctuur, shiatsu massage en/of Chinese kruiden)

Leefstijladviezen zijn altijd onderdeel van de behandeling. Er zijn veel dingen die we kunnen doen om onze gezondheid, ons welbevinden en ons energieniveau te bevorderen.
treatment-1327811 handmassage.jpg
Massage workshops
Leer hoe je iemand meeneemt in een ruimte van ontspanning, rust, heling.

Er zijn diverse workshops, zoals:

– Shiatsu

– Thai massage

– Schouder- en nekmassage

– Hoofdmassage

– Handmassage

– Voetmassage

bottom of page