Hoe kunnen we

onze gezondheid

verbeteren?

GEZONDHEID is meer dan de afwezigheid van ziekte. Het is niet een afwezigheid, er mist niets.
Integendeel, iets anders is aanwezig: je hele wezen is aanwezig, open, ontvankelijk, flexibel, creatief, accepterend, in balans, liefdevol. Als onze levensenergie vrij kan stromen, is het als een rivier die ons dagelijks leven voedt, reinigt en inspireert. Dan voelen we ons gezond, energiek, vrij, warm, open, heel, verbonden.
Als de energie niet vrij kan stromen, als het geblokkeerd is of tekort schiet, dan ontwikkelen pijn of andere klachten zich.
Begrip en bewustzijn helpen de oorzaak van uw ziekte, stress, emoties of ontevredenheid te transformeren.
Meditatie is de weg hiervoor.

CHINESE GENEESKUNDE is een natuurlijke manier om onze levensenergie te de-blokkeren, te balanceren en te voeden Duizenden jaren geleden begrepen de mystici de mens en de invloeden van de natuur. Ze ontwikkelden een manier om bewust te worden van de onderliggende energiepatronen en hoe we kunnen genezen op een totaal natuurlijke manier. Op deze manier verdwijnen niet alleen de symptomen, maar ook verbetert ons algeheel welbevinden en we gaan de ontwikkeling van nieuwe onbalans in onze energie tegen.

We kunnen elke seconde kiezen om te groeien, om verantwoording te nemen voor ons eigen leven, onze eigen gezondheid. Elke stap die we nemen voor onze gezondheid, verandert de rest van ons leven, met meer gezondheid, plezier en tevredenheid.

Acupunctuur- en Shiatsu-behandelingen kunnen worden gecombineerd met Chinese kruiden en leefstijladviezen.

Register for newsletter and get free intake
Intake

Tijdens de intake bespreken we uw huidige gezondheidssituatie en zal ik veel vragen stellen over uw ziekte, maar ook over enkele algemene onderwerpen zoals uw energieniveau, eetlust, slaap, etc. Ik wil graag weten welke medicijnen u slikt en wat voor behandelingen u krijgt.

Ik zal uw beide polsen voelen en u vragen uw tong te laten zien.

We maken een behandelplan en plannen afspraken voor de behandelingen. De behandelingen kunnen bestaan uit acupunctuur, shiatsu, Chinese kruiden en leefstijladviezen.

Als u diepgaand wilt werken aan de wortel van uw problemen, dan kunt u deelnemen aan de meditatiecursussen, of u kunt contact opnemen met Bharat voor individuele begeleiding.

De intake kost normaal 15,00 euro maar is deze maand tijdelijk GRATIS.

 

S.v.p. meenemen: uw agenda, lijst met medicijnen, en het is handig als u weet welke verzekering en ook welk aanvullend pakket u heeft. Dit staat NIET op uw pasje. Alleen de FBTO heeft de mogelijkheid om aanvullende pakketten aan te zetten gedurende het jaar. Alle andere verzekeringen kunnen worden uitgebreid tot en met EIND JANUARI.

Vergoed door de meeste verzekeringen

De meeste aanvullende verzekeringen geven vergoeding voor de kosten van acupunctuur en Shiatsu massagetherapie. Dit heeft GEEN invloed op uw eigen risico.

Yvonne Lustig is geregistreerd bij de beroepsvereniging VNT, the Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten.

Wilt u uw verzekering checken, druk dan op onderstaande knop.

NB Een klein aantal verzekeringen hebben de mogelijkheid om gedurende het jaar, of tot eind januari, het aanvullende pakket voor alternatieve geneeswijzen AAN te zetten of uit te breiden. Een overzicht vindt u hier.

Acupunctuur
Helpt de energie vloeiend te stromen.
Een traditionele, unieke manier om de energie te balanceren en uw energiesysteem op een specifieke manier te beinvloeden.
Ooracupunctuur-sessies
(auriculotherapie)

De acupunctuurpunten op het oor beïnvloeden het hele lichaam. De sessies bestaan uit stimulatie met een electrische puntzoeker/behandelpen en/of met pleistertjes met vacariazaadjes. We hebben hiermee mooie resultaten gezien. Vandaar dat we dit aanbieden als aanvullende behandeling.

Shiatsu massage
Verbind je met je lichaam en voel de balans
Langzame, diepe druk op de acupunctuurpunten en meridianen brengen je in contact met je lichaam en creeren een diepe ontspanning die herstelt en vitaliteit geeft.
Chinese geneeskrachtige kruiden
Natuurlijke behandeling voor verschillende problemen
Deze puur natuurlijke Chinese kruiden helpen het lichaam goed te functioneren.
Leefstijladviezen
Neem je gezondheid in eigen handen

Gratis in combinatie met behandelingen (acupunctuur, shiatsu massage en/of Chinese kruiden)

Leefstijladviezen zijn altijd onderdeel van de behandeling. Er zijn veel dingen die we kunnen doen om onze gezondheid, ons welbevinden en ons energieniveau te bevorderen.

Bharat: 06 - 29 58 66 30

- meditation

- rental

- vacancies

Yvonne: 06 - 44 86 86 87

- shiatsu

- acupuncture

- Chinese herbal medicine

© 2017 by Y&D Group for Awareness & Health. Proudly created with Wix.com