Chinese Geneeskunde

Chinese geneeskunde is een oude wijsheid voor hedendaagse problemen. Het ontstond duizenden jaren geleden, toen mystici (wijze mensen) begrepen hoe de natuur, het klimaat, onze emoties, constitutie, voeding en leefstijl invloed hebben op onze gezondheid en ons welbevinden.

Chinese geneeskunde geeft ons gereedschap om te herstellen van ziektes, om onze innerlijke kracht op te bouwen, om gezondheid te handhaven en ons te laten zien hoe we de natuurlijke energie kunnen gebruiken voor onze gezondheid en welzijn. Dan voelen we dat we "met de stroom meegaan" en voelen we ons ondersteund door existence.

Acupunctuurbehandelingen

Onze energie stroomt via bepaalde routes door het lichaam. Ten gevolge van innerlijke en uiterlijke invloeden raakt onze energie opgebruikt, geblokkeerd of gestagneerd en beperkt ons. Bij voorbeeld: als we moe zijn dan is het moeilijker om rechtop te zitten; de oprichtende energie die de wervelkolom strekt, is vermoeid.

Met acupunctuur kunnen we de energiecirculatie helpen. De naalden zijn erg dun en flexibel, en zijn normaalgesproken in het geheel niet pijnlijk. De acupuncturist kiest welke punten gebruikt worden, gebaseerd op uw specifieke situatie. Elk acupunctuurpunt heeft specifieke functies in het lichaam. 

Soms worden andere technieken gebruikt, zoals moxa en cupping.

Meestal krijgt u advies over simpele maar zeer effectieve leefstijlveranderingen die de behandeling ondersteunen.

Acupunctuur is erkend als Unesco Werelderfgoed.

bewusthaarlem.png
normaal-MassagebonAcceptant-rgb-180px (1

Bharat: 06 - 29 58 66 30

- meditation

- rental

- vacancies

Yvonne: 06 - 44 86 86 87

- shiatsu

- acupuncture

- Chinese herbal medicine

© 2017 by Y&D Group for Awareness & Health. Proudly created with Wix.com