top of page

Prijzen

Intake only: € 20,-

Acupunctuur € 52,50 (max. 45 minuten)

Shiatsu drukpuntmassage € 60,- (ca. 45 minuten)

Shiatsu drukpuntmassage € 75,- (ca. 55 minuten)

Als de prijs een belemmering is om te komen, dan is korting bespreekbaar, met name voor mensen met een minimum inkomen en studenten. 

Vaste klanten die ook in 2020 zijn geweest betalen dezelfde prijs als in 2020.

Als u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeskunde, dan is er meestal een vergoeding voor acupunctuur- en shiatsubehandelingen. Het valt onder de noemer acupunctuur, shiatsutherapie, natuurgeneeswijzen als de beroepsvereniging LVNT bij één van deze disciplines genoemd wordt. In deze lijst van de LVNT 2021 kunt u nazoeken of uw verzekeringspakket genoemd wordt; u kunt natuurlijk ook uw polisvoorwaarden bekijken of uw verzekering bellen.

De vergoeding van de verzekering heeft geen invloed op uw eigen risico.

U kunt meestal tot 3 jaar terug declareren.

Onder voorwaarden kunt u de kosten van de behandeling aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting; informatie kunt u vragen bij de belastingdienst of uw belastingadviseur.

Cursussen en workshops

Online meditatiecursus € 60,- per 4 wekelijkse lessen. Bij aanmelding via de website betaal je met iDeal.

Cursussen/workshops in ons praktijkcentrum in Haarlem: ter plekke cash en gepast.

Als de prijs een belemmering is om te komen, dan is korting bespreekbaar, met name voor mensen met een minimum inkomen en studenten.

Aanmeldingen voor lessen en workshops bij de VU Griffioen lopen via hun website. Als je op de knop "Aanmelden" drukt wordt je automatisch doorgelinkt naar hun website.

Cursussen/workshops op maat/op locatie: we maken graag een offerte. 

bottom of page