top of page

Rewards

GROUPON 2019: Gefeliciteerd! Omdat jij een klantbeoordeling van minstens 4,5 uit 5 als gemiddelde hebt, willen we jouw prestaties erkennen als een van de beste Groupon-partners.

Groupon gemiddelde sterrenwaardering dd 01-05-2024.png

GROUPON dd 01-05-2024

Reviews

08- 05-2024

Patricia: heel persoonlijke kadootjes voor Yvonne en Bharat als dank voor de fijne meditaties en behandelingen.

20240508_211140 cropped.jpg
Patricia - Foetus
Patricia - Flowers
Ellen schaal yinyang 24-05-07.png

07- 05-2024

Ellen: "kijk Yvonne, dit heb ik voor je gemaakt uit dankbaarheid. De steentjes vormen een yin-yang symbool: donkere ronde zachte steentjes en licht harde scherpe steentjes. Die boom, dat ben jij, mijn rots in de branding. En dat goudkleurige boompje rechtsvoor, dat ben ik toen ik kwam, rommelig. Mijn pad leidde mij naar jou. En nu kabbelt mijn riviertje lekker verder."

Capture 5 stars.JPG

25- 04-2024

Guest: Geweldig! Yvonne is warm, vriendelijk en zeer capabel. Ze neemt ruim de tijd en luistert ècht naar je. Hartelijk dank, ook voor de uitleg en goeie tips, ik neem ze mee!

Capture 5 stars.JPG

17- 04-2024

Weiling: Vriendelijke en ervaren dame en ik heb een hele fijne massage gehad. Zeker een aanrader!

Capture 5 stars.JPG

29- 03-2024

Joke: Deze massage was heerlijk en zeer ontspannend. Yvonne was heel erg vriendelijk en past de massage toe op evt. persoonlijke pijntjes/kwaaltjes. De communicatie en planning van de behandeling verliepen gemakkelijk. De locatie is zeer verzorgd.

Capture 5 stars.JPG

06- 03-2024

Thilly: Superlieve dame en heeft veel ervaring en is erg goed en weet waar ze mee bezig is, topper!

Capture 5 stars.JPG

05- 03-2024

Simcha: Yvonne was super professioneel en ze wist precies wat ze doet. De shiatsu massage heeft me onwijs rustig en stabiel gemaakt. Dankjewel Yvonne 🙏😊

Capture 5 stars.JPG

17- 01-2024

Margaux: Beautiful experience! Yvonne is a kind and lovely person, she took her time explaining what she is doing during the massage, took care to get to know me and my concerns, and overall has a very calm and peaceful presence. We ended the session with a lovely cup of warm water and she sent me home with a prescription of rest and water. Recommend!

Chiang Mai Thai massage school

16- 01-2024

WhatsApp Image 2024-01-19 at 11.31.29.jpeg

Marieke: Dag Yvonne, een berichtje van mij! Ik ben in Chiang Mai sinds 5 dagen en heb vandaag de eerste cursusdag van level I Thaise massage gehad. Dat was denk ik niet snel gebeurd als ik een jaar geleden niet bij jou bij de VU was begonnen 🙆🏼‍♂️ dank voor het zaadje dat je bij me wist te planten, zo ontzettend leuk! Ik hoop dat jij/jullie het nieuwe jaar fijn zijn begonnen. Na m’n reis kom ik weer eens langs 🙃 Alle goeds! ✨

Een tijdje later: Ik had zojuist mijn uitreiking van de cursus! 

14- 01-2024

Nicole: de meditatie wordt goed uitgelegd en de les goed opgebouwd en werkt erg helend.

Capture 5 stars.JPG
Capture 5 stars.JPG

08-01-2024

Tuğba: Echt een lieve dame!

24-12-2023

Nicole: ik vond de ruimte, de groep en de diepgaande meditatie prettig.

Capture 5 stars.JPG
Capture 5 stars.JPG

08-12-2023

Anky: Prima ervaring, toegankelijke therapeut.

Capture 5 stars.JPG

04-12-2023

Guest: Super lieve dame! Ik ben echt zo tot rust gekomen. Ook hele handige tips meegekregen. Voor herhaling vatbaar.

25-10-2023

Annelies: ik vind de aandacht die je aan me besteedt prettig.

Capture 5 stars.JPG

29-09-2023

Anouk: After the individual meditation session already a couple of weeks ago, I was noticing a little improvement in the numbness in my calf and foot. The meditations you shared with me Bharat are very nice and I do them almost every day! I am not 100% yet but I truly feel that it helps and I am healing a bit more every day!

So from the bottom of my heart, thank you both for all your energy and help. I am very grateful to you both for what you brought to me. I wish you all the best and thanks again!

21-09-2023

Danny: nee hoor Yvonne, ik bedoel 5 sterren! Ik ben heel tevreden. Ik wordt heel relaxed van de behandelingen.

1 ster_edited.png
Capture 5 stars.JPG

05-09-2023

Patricia: Heerlijke shiatsumassage. Rustige, ontspannen sfeer! Kom hier al veel langer en iedere keer is het GENIETEN!

04-09-2023

Riki: dankjewel Yvonne, wat een mooie service bied je aan, met 4 in 4 weken. Het was een fijne behandeling weer, het heeft me veel gebracht de afgelopen weken.:

Capture 5 stars.JPG

03-09-2023

Marieke: Ontzettend tevreden over zowel de acupunctuur als de groeps- en individuele meditatiesessies. Zowel Yvonne als Bharat hebben een schat aan kennis en ervaring en dat merk je! Ik ga er iedere keer een stukje lichter weg. Echt een aanrader!

Extremely satisfied with both the acupuncture and the group and individual meditation sessions. Both Yvonne and Bharat have a wealth of knowledge and experience and it shows! I leave a little lighter every time. Really recommended.

Capture 5 stars.JPG

02-09-2023

Tineke: Ik voel me na een behandeling door Yvonne als herboren. Alle spanning is verdwenen

21-05-2023

Jacqy: je voelt dat je bij Bharat alleen maar hoeft te zijn en dat er geen
oordeel is. Bharat luistert zeer empathisch en geeft diverse meditatiecursussen met verschillende doelen. Hoe je bijvoorbeeld je woede kunt transformeren in compassie en de kunst van het leren luisteren naar je lichaam.

Door veel verschillende soorten actieve en passieve meditatievormen van ongeveer 75 minuten per sessie kom ik tijdens zijn groepsmeditaties diep in contact met de bron.

Capture 5 stars.JPG

15-02-2023

Jacquelien: Vriendelijke ontvangst en afsluiting. De meditatie was rustgevend.

Capture 5 stars.JPG

08-02-2023

Atie: Stoelmassage was zo ontspannen

Capture 5 stars.JPG

26-01-2023

Hennie: Wat was het weer fijn bij Yvonne! Veiligheid, warmte en aandacht voor wat is, is wat zij uitdraagt. Zij weet met haar zeer doeltreffende manier van aanraking vastzittende emoties (angst, onrust, verdriet) los te maken, te laten stromen. De gevoelens van weldadige rust en ontspanning na een behandeling zijn zo fijn. Ik zeg: ga het ervaren!

Capture 5 stars.JPG

13-01-2023

Tineke: Ik vind alles prettig. De manier waarop je de afspraak maakt, de herinnering en het betaal gemak via de link. Maar bovenal natuurlijk de massage. Heerlijk net niet in slaap maar alles slap en ontspannen. Bovendien is Yvonne een heel fijn mens.

Capture 5 stars.JPG

18-10-2022

Netty: Wat ik prettig vond aan de behandeling? De hele behandeling. Er is niets dat beter kan.

Capture 5 stars.JPG

13-09-2022

Guest: Yvonne was heel vriendelijk, rustig en legde heel goed uit hoe ze te werk ging en hoe 't werkt. Ik voelde echt verbetering en ook de dag erna stroomt mijn energie beter.

Capture 5 stars.JPG

26-06-2022

Marigeli: Ik vond de sfeer, de rust, de meditatie, de begeleiding, de ruimte prettig. Ik heb een gratis introductieles Meditatie gehad.

Capture 5 stars.JPG

23-06-2022

Ilona: Ik vond het heel prettig dat bij de shiatsu-behandeling de tijd werd genomen, goed geluisterd naar mijn verhaal en dat gekoppeld aan de signalen van mijn lichaam.

Capture 5 stars.JPG

19-06-2022

Agnita: Een prettige en ontspannen sfeer voor en na de meditatie. Een rustige opstart van mijn weekend. Lekker zo doorgaan, helemaal goed.

Capture 5 stars.JPG

17-06-2022

Mirjam: De behandelingen van jou hebben mij zeer goed gedaan en ik heb in korte tijd ook nog eens van je geleerd! Ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor jouw energie en toewijding. Ik zal mij zeer positief over jouw behandelingen uitlaten en wens je veel goeds en moois.

Capture 5 stars.JPG

02-06-2022

Valentina: ik vond de informatieve sessie prettig.

Capture 5 stars.JPG

16-03-2022

Jim: Wat ik prettig vond, was de aandacht en rust.

Capture 5 stars.JPG

02-11-2021

Brigitte: Hoe vaker ik bij Yvonne kom, hoe beter ik voel wat het voor mijn lichaam en geest doet!

WhatsApp Image 2021-09-24 at 08.09.04.jpeg

24-09-2021

Petra poem.jpg

Petra's inspiration after a session

(click on the picture for pop up)

Capture 5 stars.JPG

31-08-2021

Mark: Top!!

Groupon: Gefeliciteerd! Omdat jij een klantbeoordeling van minstens 4,5 uit 5 als gemiddelde hebt, willen we jouw prestaties erkennen als een van de beste Groupon-partners.

Capture 5 stars.JPG

02-08-2021

Hennie: Na een burn-out en een zware periode van 'mezelf kwijt zijn', kwam meditatie op mijn pad. De meditatie-lessen bij Bharat heb ik als zeer waardevol ervaren. Door zijn rustige aanwezigheid en persoonlijke aandacht voelde ik me welkom en direct op mijn gemak. De meditatie-lessen vinden plaats in een prettige lichte ruimte. De uitnodiging is jezelf te zijn en in de les vooral te profiteren van dit kostbare moment voor jezelf. Ik ben Bharat heel erg dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn herstel.

Review Lida emoticons.JPG

19-06-2021

Lida: ik vond de meditatieles echt geweldig. Dank je wel

14-06-2021

Natalia: Ik ben kunstenaar. Eind vorig jaar had ik een grote opdracht waarbij ik veel moest staan. Er was een grote tijdsdruk. Na de behandeling kon ik zonder problemen mijn kunstwerken voor de kerstpakketten afmaken. Ik heb geen andere verklaring dan dat het door de behandeling kwam.

Nu ik erachter ben gekomen dat ik 40 euro van de verzekering krijg per behandeling, heb ik de behandelingen weer hervat. Ook maak ik gebruik van de COMBI-DEAL.

Capture 5 stars.JPG

25-05-2021

Soraya: Proberen echt waard

Capture 5 stars.JPG

21-05-2021

Sylvia: Uitstekende shiatsubehandeling, vriendelijke en bekwame praktijk.

Capture 5 stars.JPG

20-05-2021

Jeanine: Super behandeling.

Capture 5 stars.JPG

20-04-2021

Nora: Een geweldige massage gehad, een erg hartelijk welkom ook.

Capture 5 stars.JPG

02-11-2020

Karolina: That was amazing

Capture 5 stars.JPG

30-09-2020

Sieta: De shiatsu massage was prettig, professioneel en effectief. Zeker aan te raden!

Capture 4 stars.JPG

23-09-2020

Dave: Prettig en proffesioneel

Capture 5 stars.JPG

27-07-2020

Rianne: Zeer kundig en vriendelijk. Een shiatsu pressure point massage die erg bevrijdend voelt! Een aanrader!

Capture 5 stars.JPG

09-06-2020

Robin: goed

Capture 5 stars.JPG

07-03-2020

Karel: professioneel.

Capture 5 stars.JPG

09-02-2020

Sandra: Heerlijke behandeling, lieve mevrouw. Voor herhaling vatbaar.

Capture 4 stars.JPG

25-10-2019

Joris: Zeer rustgevend en prettig manier van omgang.

Capture 5 stars.JPG

25-09-2019

A: Hele serieuze dame die vol aandacht is. Ik zal er waarschijnlijk weer naar toe gaan.

Capture 5 stars.JPG

04-07-2019

Manuela: Exceeding my expectations, many thanks!

Capture 5 stars.JPG

02-06-2019

Esther: Ik ben heel fijn geholpen, en ga zeker nog een keer!

Capture 4 stars.JPG

24-05-2019

Almer: Yvonne is toegankelijk en neemt de tijd voor je. Ook de massage deed zn werk.

Capture 5 stars.JPG

19-05-2019

Lisa-Marie: Fantastic, I had a brilliant results pretty much immediately and will definitely be returning for more sessions.

Capture 4 stars.JPG

15-05-2019

Marijke: Eerst intake en uitleg, goede en professionele behandeling en advies. Vervolg afspraak ingepland.

Capture 5 stars.JPG

02-05-2019

Yvonne: Perfect, kon niet beter.

Capture 5 stars.JPG

25-04-2019

S.: Ik vond het echt heerlijk Heb direct een nieuwe afspraak ingepland.

Capture 5 stars.JPG

14-04-2019

Danny: Heerlijke Shiatsu massage gehad van Yvonne. Ze neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Voor herhaling vatbaar!

Capture 5 stars.JPG

10-04-2019

Simone: Heel fijn en goed

Capture 4 stars.JPG

05-04-2019

Margherita: heel goed

Capture 5 stars.JPG

30-03-2019

Marjan: heel prima, ik overweeg nogmaals te komen.

Capture 5 stars.JPG

28-03-2019

Iris: veel persoonlijke aandacht.

Capture 5 stars.JPG

22-03-2019

Bronkhorst: Zeer professioneel. Prettige omgeving en fijne massage.

Capture 5 stars.JPG

16-03-2019

Marielle: een prettige kennismaking en een hele effectieve behandeling!

Capture 5 stars.JPG

14-03-2019

Annelize: zorgvuldige behandeling. Ik ben heel tevreden!

Capture 4 stars.JPG

19-03-2019

Marianne: prima en heel kundig.

Capture 5 stars.JPG

22-02-2019

Esmee: Yvonne is een vriendelijke vrouw die goed weet wat ze doet en tijdens de massage adviezen meegeeft voor in het dagelijks leven.

Capture 5 stars.JPG

13-01-2019

Izabella: Heerlijke zachte ontspannende shiatsu-behandeling gehad. Mijn lichtsnoeren voelt losser.

Capture 4 stars.JPG

31-12-2018

Airien: Behandelaar gaf duidelijk aan wat de massage inhield en was ervaren.

Capture 4 stars.JPG

20-12-2018

Nicole: Perfect!

Capture 5 stars.JPG
Capture 5 stars.JPG

16-12-2018

Charlotte: Tijdens de 2e keer voelde het alsof ik echt een doorbraak maakte! Yvonne heeft mij waardevolle tips gegeven en brengt mij ontzettend veel rust. Ze heeft veel kennis over het in balans brengen van lichaam en geest. Ik vond de behandelingen zo plezierig dat ik komend jaar verder ga bij haar.

Capture 4 stars.JPG

30-10-2018

Andrada: Prettig en rustgevend!

Capture 5 stars.JPG

29-10-2018

Jacqueline: Fijne rust en aandacht met advies.

Capture 5 stars.JPG

14-10-2018

Wim: Helemaal naar wens.

Capture 5 stars.JPG

19-09-2018

Saskia: Het was goed, een aanrader om naar Haarlem te gaan!

Capture 5 stars.JPG

13-09-2018

Baukje: Een vriendelijke , goed luisterende vrouw. Was allemaal netjes.

Fijne rustige ruimte ook.

Capture 5 stars.JPG

09-09-2018

Irina: Heel vriendelijk en zeer ontspanning!

Capture 5 stars.JPG

24-08-2018

Lidwien: Vriendelijk en met veel aandacht.

Capture 5 stars.JPG

21-08-2018

Annabelle: Persoonlijk en doeltreffend.

Capture 5 stars.JPG

16-08-2018

Yvon: zeer professioneel, goede uitleg en zeer ontspannende behandeling.

Capture 5 stars.JPG

09-07-2018

Sabijn; Heel goed. Yvonne is vriendelijk, geïnteresseerd en open en ze vraagt goed door naar wat je zelf prettig vindt.

Capture 4 stars.JPG

22-06-2018

Yasmin: Goede service.

Capture 4 stars.JPG

04-05-2018

J.: Goed en deskundig.

Capture 4 stars.JPG

03-05-2018

MJ: ZEER PRETTIG EN DESKUNDIG

Capture 4 stars.JPG

22-02-2018

Inge: goede drukpuntmassage na uitgebreide intake.

Capture 4 stars.JPG

17-02-2018

J.A.: Prima service en goede behandeling. Ik heb gekozen voor de shiatsu massage en moet toegeven dat ik me daarna een stuk beter voelde.

Capture 3 stars.JPG

29-01-2018

Houria: Fijne massage.

Capture 5 stars.JPG

01-12-2017

Yvon: Wat een weldadige, professionele massage. Heel vriendelijke bejegening.

bottom of page