top of page

Rental

Rental Haarlem

Haarlem

Ben jij een therapeut of docent die onze groeps-/praktijkruimte aan de Nassaulaan in Haarlem voor 1  of 2 dagen per week wil huren?

We zitten op een heerlijk rustig plekje midden in het centrum van Haarlem. De ruimte heeft een mooie verstilde energie en is ca. 50 m2. De ruimte is geschikt voor individuele sessies, maar ook voor groepsactiviteiten 15-20 mensen (zitten) of maximum 15 mensen (liggen). Er is een wachtruimte met koffiemachine en koelkast, een keukentje, toilet en een opslagruimte in de tuin. De ruimte is prima bereikbaar. 

Wij zoeken bij voorbeeld een fysiotherapeut, acupuncturist, yogadocente, psycholoog, arts, speltherapeut, maatschappelijk werker, psychiater, Chinese kruidengeneeskundige etc.
We zoeken iemand die voor langere tijd wil huren.

Wij geven acupunctuur, shiatsu-therapie, meditatie-therapie en meditatielessen.

De ruimte is beschikbaar op woensdagen en vrijdagen de hele dag, en zondag 's middags. De prijs is  75-90,- per dag (3 dagdelen).

Heb je belangstelling neem dan contact met ons op.

 

Rental Utrecht

Utrecht

Ben jij een therapeut of coach die onze praktijkruimte aan de Niasstraat 1 in Utrecht voor 1 of 2 dagen per week wil huren?

We zitten aan de Vleutenseweg, goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het is van alle gemakken voorzien en is heel goed verzorgd: er is een receptie, lift, riante wachtruimte met thee/koffie, en dames-, heren- en invalidentoilet. Het is toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. 

De praktijkruimte zelf  is ca. 25 m2. De ruimte is geschikt voor individuele sessies en kleine groepjes.  Er is een bureau met 4 stoelen, een hydraulisch verstelbare behandeltafel, een massagestoel, een zithoekje en opbergruimte. Een koelkastje, magnetron en waterkoker zijn aanwezig.

Wij zoeken bij voorbeeld een coach, fysiotherapeut, acupuncturist, psycholoog, arts, speltherapeut, maatschappelijk werker, psychiater, Chinese kruidengeneeskundige etc.
We zoeken iemand die voor langere tijd wil huren.

Wij geven acupunctuur, shiatsu-therapie en meditatie-therapie.

Beschikbaarheid van de ruimte: in ieder geval de donderdagen en in het weekend. Vrijdagen in overleg. De prijs is  ca. 75-90,- per dag (07.00-22.00 uur).

Heb je belangstelling neem dan contact met ons op.

bottom of page